I dag vil vi dele historien om tapre Mebrat med deg. Mebrat ble utsatt for en ulykke i oktober i 2016 og ble stygt brannskadet på begge ben og brystpartiet. Hun ble innlagt på Mekele sykehus ti dager senere og hadde vært på sykehuset i 10 måneder når vår lege Einar traff henne for første gang der våren 2017….

Einar forteller at det var en mager og veldig syk Mebrat som lå i sykesengen – en Mebrat han ikke trodde ville leve særlig mye lenger om hun ikke fikk hjelp straks. Einar bestemte seg for å hjelpe henne og fikk på plass en sonde med næring og 3 uker senere var han tilbake og opererte brystområdet og høyre ben – han bare håpte at kollegene hans ville ta hånd om det venstre etter at han hadde reist.

I august 2019 krysses deres veier igjen… En lege ringer Einar fra Mekele sykehus og spør om hjelp for en jente med sammenvoknsninger på venstre kne og Einar sier han vil hjelpe. Han kjenner ikke Mebrat igjen med det samme, men hun gjenkjenner han og han går tilbake i bildene sine og finner ut at det er den tynne, syke jenta fra 2017, bare nå med flere kilo på kroppen…

Det har tatt Einar og teamet hans 4 måneder å få henne tilbake til livet… Hun er nå oppe og står og kan gå alene på krykker takket være Einars kirurgi og trening sammen med fysioterapeut Roba… Einar forteller at hun er en fantastisk pasient som er uendelig takknemlig for at hun kan stå på to ben – noe hun aldri hadde trodd hun kunne gjøre igjen…

Så – DET NYTTER Å HJELPE!!!

Og nå kan du hjelpe oss direkte ved å bli FADDER for et eller flere av disse barna som trenger vår hjelp!!! Gå inn på vår hjemmeside på Facebook og bli med på det BESTE laget for å redde flere av barna med brann og sårskader!!!


[widgetkit id=”31″ name=”Mebrat”]