WALK & RUN 2018

NÅ ER DET KLART FOR EN NY RUNDE MED WALK AND RUN TIL INNTEKT FOR BRANNSKADDE BARN I ETIOPIA OG ANDRE AFRIKANSKE LAND!

I 2017 ble 354 barn operert takket være innsamlede penger fra Walk and run og andre prosjekter. Alle som deltok var med å gjøre dette mulig. Nå er vi i gang igjen.
Ta deg noen runder og skaffe deg sponsorer a 10, 20 eller 50 kroner pr runde du går eller løper. Sponsoren kan sette maksbeløp. Driver du bedrift kan du gi beløp eller få alle ansatte i aktivitet til en fin sosial kveld. Dere må gjerne delta og utfordre andre bedrifter, idrettslag, nabolag, symøter og gutteklubber. Dette er trim, det er moro og det er viktig !!!
Din deltakelse beriker deg og gir andre et nytt liv ! 

FUSA

2. JUNI 2018

Bli med på folkefesten “Walk and Run” i Eikelandsosen laurdag 2. juni kl.12.30. Fellesstart kl.13.00. Alle kan bli med, og her kan ein løpe, gå, trille, krype, sykle, og brukar du rullator eller rullestol – alle er like velkomne!
Det er flott om du skaffar deg sponsorar! For andre er startkontingent kr.100,- for vaksne, kr.50,- for born og kr.300,- for familiar. Inntektene går til Fusaprosjektet “Hjelp brannskadde born i Etiopia”.
Meir informasjon kjem snart!
Walk and Run skjer same dag som sommarmarknaden på og ved Fjord’n senter!

Notodden

4. JUNI 2018

Dette årlige arrangementet på Notodden Torg er et samarbeid mellom Notodden Rotary Klubb og Notodden Lions Club pluss flere støttepartnere hvor inntekten går til Childrens Burn & Wound Care Foundation i Etiopia.

Les mer om arrangementet

Harstad

12. JUNI 2018

Programmet

Bidrag