Walk & Run 2017 – Harstad

Tirsdag 13. juni 2017 kl. 13.00-19.00
arrangeres det familiedag
i Harstad sentrum!

Alle kan gå for den gode sak å redde barn i Afrika fra lidelser og død ! Hver meter og hver krone teller !

Få med deg kolleger, venner, naboer, symøte ditt, gutteklubben din og delta på Walk and run i Harstad. Gå noen runder i den nye løypa med start og mål på Torvet.

Det blir folkefest på Torvet. Mye kultur. Mat. Hoppeslott og alt det Pekka kan oppdrive for barn. 

Få noen til å sponse deg 1 krone eller 10 kroner pr. runde. Blir vi mange som går med sponsorer vil vi redde mange barn fra lidelser og død.

For nærmere informasjon ring:

– til å gi et beløp pr. runde som du fullfører. Hver meter og hver krone teller! Du velger selv om du skal jogge eller gå

Flere lag, foreninger, bedrifter, kommunen og enkeltpersoner gjør alle en dugnad for å få dette til.

Artister for Walk and run 13.juni !

Vi skal lage ei storstilt kulturmønstring under Walk and run i Harstad 13.juni, sier Jørn Heyerdahl Pedersen og Frode Skarsem som er kulturansvarlig for arrangementet. Jørn skal også være speaker og både han og Frode skal også opptre..

Det er en særdeles viktig sak der Harstad har markert seg tidligere med stor entusiasme og giverglede. Dette er blitt Harstads store solidaritetsløft. Vi håper derfor mange nå bestemmer seg for å delta og skaffer seg sponsorer pr. runde de går. Bedrifter og enkeltpersoner kan jo også gi direkte, sier de to som tror flyttingen til sentrum kan gjøre dette til en enda større folkefest enn de gode årene på Stagnes fri-idrettsbane.

Alt tyder på at en skikkelig kulturparade vil følge arrangementet mens vi løper og går inn penger til brannskadde barn sier Frode Skarsem som sammen med Jørn H Pedersen styrer kulturdelen av arrangementet.

Vi har ledige plasser hele dagen, men kanskje særlig før kl.16. Så dersom skoleklasser, barnehager etc vil opptre så er det bare å ta kontakt med oss, sier Frode..

Kultur-Harstad stiller som aldri før for brannskadde barn i Etiopia!

Artister som stiller på Walk and run-arrangementet til inntekt for brannskadde barn i Etiopia.

Flere andre vil bli lansert om kort tid

Tar du utfordringen

Brannvesenet i Harstad skal gå i uniform og utfordrer politi, kystjegerkommandoen, sykehuset og andre til å gjøre det samme!

Glassmester Martinsen og gjengen deltar alltid med penger og iver på Walk and run i Harstad ! De vil gjerne ha med flere!

Denne flotte treningsgjengen trener hver tirsdags-morgen på Stamina. De skal gå Walk and run sammen 13. Juni . Og på julebordet i desember skal de ha brannskadde barn på Skype fra Addis Abbeba . Så kan de få snakke med noen de har hjulpet!

Kilkams 03 lag for jenter går i drakter og ønsket alle andre fotballag skal gjøre det samme!

Dette pikelaget Medkila 03 har tatt i mot utfordringen fra Kilkam 03 og vil delta i drakter på Walk & run til inntekt for brannskadde barn. De utfordrer alle pikelag i regionen til å stille for den gode sak. Alle spillerne her skal skaffe seg sponsorer som gir et beløp pr runde de løper !!

Medkilas 05-lag gleder seg til å delta i sentrum. – Fin sak, sier de veslevoksent og gleder seg også til is og Pekkas mange aktiviteter for barn

Medkila har alltid gode og holdnings-sterke rekrutter på damesiden og sier de selvfølgelig stiller 13. Juni !

Medkilas b-lag skal delta og savner deltakelse fra lag i andre klubber !

Sammarbeidpartnere

Tobbias Erstad fra Landsås 02 sier klubbdrakten forplikter han til å bidra for andre barn.