carbonstripe-logo-avannaq

AVANNAQ er en hybrid kompositt Grønlandsåre, bedre “bitt” og større fart enn tradisjonelle Grønlandsårer. Upåvirket av vind, lydløs padling, en tur-åre for alle forhold.

Jan Myklebust som bor i Høvåg ved Lillesand. Han har en hobby, eller en liten “nystartet garasjebedrift” som består i å lage padleårer for kajakk, en litt spesiell åre for de litt spesielt interesserte.

Støtte en god sak

Jan Myklebust ønsker å gi overskudett av årepoduksjonen til Children´s Burn Care Foundation. Så her har man mulighet til å gi sin støtte til brannskadde barn i Ethiopia og samtidig få seg en litt spesiell grønnlandsåre. Prisen vil være ca. kr. 3.300,- pr åre, kr. 800,- går til matrialer og de resterende kr. 2.500,- settes inn på giverkontoen til Children´s Burn Care Foundation merket med “avannaq”.

Les mer på hjemmesiden til AVANNAQ.